abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Actueel

Jassenactie bij Modeweek Elja en Nautic

Geplaatst op Thursday 8 March 2018 09:04
  • Maria de Vries © Elja Mode

pinterestmail

Steenwijk - Jan en Maria de Vries van Elja Mode en Nautic Blue aan de Woldpromenade 12 en 18 organiseren deze week, tot en met zaterdag 10 maart de Voorjaarsmodeweek. De hele week is er een speciale Modeweekaanbieding: 10 euro korting op alle jacks.

‘Het is de eerste voorjaarsmodeweek in onze vernieuwde winkel, dus ik heb er veel zin in,’ vertelt Maria. ‘De nieuwste voorjaarscollectie is binnen en we kunnen op die manier alles laten zien. Dinsdag, woensdag en donderdag zijn er de hele dag, tussen 10.00 en 17.00 uur modeflitsen, waarbij onze professionele mannequins de nieuwste voorjaarsmode laten zien, en wij een feestelijk drankje en hapje serveren.’

De nieuwe voorjaarsmode ziet er dit jaar kleurrijk uit en is heel vrouwelijk. ‘We hebben veel leuke jurkjes binnengekregen van ons nieuwe Griekse merk Batida,’ vertelt Maria de Vries. ‘Maar ook mooie sets van bijvoorbeeld Gerry Weber, met (spijker)broeken, shirts en jasjes en allemaal te combineren. We zien veel prints, bladdesigns, bloemen, stippen en streepjes en veel kleur. Verschillende geeltinten, rood, rose, groen, blauw-wit en grijs. En alles voelt comfortabel aan. Ook de populaire jasjes hebben een zacht ‘vestgevoel’. We hebben verschillende collecties van gerenommeerde merken als Tramontana en Geisha bij Elja en bij Nautic is nieuw het merk Kyra & Ko. Een meer exclusief, verfijnd damesmodemerk. De vestjes, jasjes, printbroeken en jurkjes zijn uitgevoerd in prachtige stoffen.’

En wil je weten wat goed bij je past? Kom dan vrijdagmiddag 9 maart naar Elja Mode. Die middag is er door de hele winkel heen veel informatie te vinden over stijladviezen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.