abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Actueel

Shoeby viert jubileum

Geplaatst op donderdag 8 maart 2018 09:22
  • Het team van Shoeby, met Linda van Kammen in het midden © Martin van Kammen

pinterestmail

Steenwijk - Dit jaar is het 12,5 jaar geleden dat Shoeby Steenwijk haar deuren opende aan de Oosterstraat 30. Shoeby grijpt deze gelegenheid aan om hun klanten eens extra in het zonnetje te zetten, want nog tot en met zaterdag profiteren alle klanten van een spetterende voordeelactie: 20% korting op de hele collectie.

Kom dus vooral een kijkje nemen in de winkel, want Shoeby heeft altijd de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor de kids zijn er eigen labels: Jill voor de meiden en Mitch voor de jongens. De heren shoppen het eigen label Refill. Style je outfit af met de leukste accessoires en maak je look compleet met een paar toffe schoenen. Ontdek ook de heerlijke Eksept cosmeticalijn, met onder andere bad- en doucheproducten. Leuk om (jezelf) cadeau te doen!

‘Bij Shoeby draait alles om jou. Shoeby streeft ernaar om van iedere klant een ware fan te maken. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. Onze personal shoppers helpen jou graag bij het kiezen van de juiste stijl. Voor ieder figuur hebben we een kledingadvies,’ aldus shopmanager Linda van Kammen. Maar wie liever vanuit huis shopt, kan een kijkje nemen op Shoeby.nl of in de Shoeby app. Daar is de hele collectie te vinden, 24/7 online shoppen dus!

Over Shoeby

Shoeby heeft een uniek en bijzonder concept waarmee zij zich weten te onderscheiden binnen de Nederlandse mode-industrie. In ruim 35 jaar is Shoeby uitgegroeid tot een toonaangevende retail- en full service franchise organisatie in Nederland en België. Het van oorsprong Brabantse modebedrijf heeft met modische, betaalbare en eigen ontworpen collecties een serieus aandeel in de Nederlandse mode branche. Een groot team van designers ontwikkelt wekelijks de meest trendy collecties. Shoeby heeft een duidelijke visie over mode, winkelbeleving, winkeluitstraling en hoe klanten geadviseerd moeten worden. Ze wil een oprechte, persoonlijke band tussen haar klanten en medewerkers creëren. Deze persoonlijke communicatie met klanten is ook een belangrijke en onderscheidende succesfactor. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.