abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Voorjaarsshow bij Gebben Motoren

Geplaatst op vrijdag 6 april 2018 11:47
  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

pinterestmail

Rogat - Gebben Motoren in Rogat houdt zaterdag 7 en zondag 8 april een grote voorjaarsshow.

De showroom is vernieuwd en biedt ruimte voor de allernieuwste modellen. Waaronder de nieuwe Yamaha MT-07. Het is een van Yamaha’s beste verkopende motorfietsen aller tijden. De compacte 689 cc parallel-twin motor biedt een sterk en lineair koppel, dat zorgt voor een sensationele acceleratie met een gunstig brandstofverbruik.

De opvallende nieuwe kuipdelen in combinatie met de strakke luchtinlaten versterken de krachtige uitstraling van de MT familie. Daarnaast zorgt het nieuwe zadel voor een nog betere zitpositie. Dankzij de verfijnde voor- en achterwielophanging doet het compacte buizenframe van de MT-07 exact wat de bestuurder wilt.

Speciale modellen

Verder heeft Gebben Motoren speciale modellen, zoals de Yamaha XSR900 abs Sport Edition. Dit is een lichtgewicht motorfiets, voorzien van hoogwaardige accessoires, waaronder een aluminium seat cover en een fly screen. Het geeft die motorfiets een extra vintage uitstraling. Zijn 850cc driecilindermotor heeft een hoog koppel. Verder heeft de Yamaha XSR900 abs Sport Edition, een volledig Akrapovic uitlaatsysteem en het optionele Öhlins veersysteem. Zo kent deze motorfiets een authentiek ontwerp met sportieve prestaties.

Uiteraard biedt Gebben Motoren vele accessoires en kleding. De voorjaarsshow is op zaterdag 7 april van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 8 april van 10.00 tot 16.00 uur. Gebben Motoren is gevestigd aan Industrieweg 25 in Rogat.

www.gebbenmotoren.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.