abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Actueel

Word samen Zomerslank

Geplaatst op Wednesday 18 April 2018 11:04
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - Alinda van Meel van ReSize start met een nieuwe cursus ‘ReSizen, in 7 weken naar Zomerslank’. Deze cursus afslanken in groepsverband gaat op dinsdag 15 mei van start.

‘Het doel van de cursus is om in deze weken overtollige kilo’s te verliezen, bewuster te leren eten en een gezonde leefstijl te ontwikkelen,’ aldus Alinda. ‘Het is dus niet het volgen van een dieet, maar je leert opnieuw gezond en lekker eten. De afgelopen cursus heeft weer fantastische resultaten laten zien!’

Alinda heeft al veel mensen individueel begeleid, maar speciaal voor de mensen die een extra stok achter de deur nodig hebben is er een groepscursus. ‘We organiseren deze cursus nu voor de zesde keer en de resultaten zijn zeer goed. Men stimuleert elkaar enorm,’ weet Alinda. ‘Gedurende 7 weken word je professioneel gecoacht en ontvang je handvaten om je leefstijl te verbeteren. Elke week wordt er een nieuw thema behandeld met betrekking op gezonde voeding en afslanken. Door het wekelijks bespreken van de eigen ervaringen, word je juist gemotiveerd om je doel te behalen. En we werken in kleine groepjes. Wil je niet alleen? Neem dan bijvoorbeeld je vriendin, zus, buurvrouw of collega mee en kom gezellig samen, want samen sta je sterk!’

De nieuwe groepssessie start op dinsdag 15 mei om 19.30 in de praktijk aan de Woldpromenade 42. Schrijf je nu in zodat je verzekerd bent van een plek, want vol is vol. Voor meer informatie kun je bellen naar 0521-512409 of kijk op www.resizesteenwijk.nl. Of op Facebook/resizesteenwijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.