abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Actueel

Colors@Home-De Vries heeft actie met gordijnen

Geplaatst op maandag 30 april 2018 10:54
  • © Sieb van der Laan

pinterestmail

Steenwijk - Bij velen van ons kriebelt het in deze tijd van het jaar alweer voor een rigoureuze aanpak van huis en interieur. Colors@Home-De Vries aan de Lange Baan 24 is daarbij graag van dienst. De komende weken is er actie met gordijnen.

Nieuwe gordijnen kopen kan dus nu extra voordelig, want tot en met zaterdag 5 mei is er een actie met 20% korting op gordijnenstoffen. ‘En dat geldt voor alle gordijnstoffen,’ vertelt Janneke de Vries. ‘Overgordijnen, vitrages en inbetweens.’

Het moderne interieur bestaat vaak uit veel harde materialen als glas, hout, metaal of beton. Mooi strak, maar het zorgt ook voor galm. Gordijnen verminderen galm en geven de woning ook nog eens extra warmte en gezelligheid.

Rood en groen

Colors@Home-De Vries heeft een eigentijdse collectie gordijnstoffen van bekende merken als ByZHUM, A House of Happiness, Vadain en Holland Haag, dus er is keuze genoeg zodat er altijd wel een stof of dessin is te vinden die bij uw woonstijl past. ‘De trendkleuren van 2018 zijn rood en groen,’ weet Janneke de Vries. ‘Rood en groen zijn kleuren die al heel vroeger met elkaar werden gecombineerd, maar de combinatie is in de loop der tijd wat op de achtergrond geraakt. Nu dus weer helemaal terug en hip. En, om de mooie kleuren rood en groen op een juiste manier te belichten, is het van belang de juiste kleur raamdecoratie te gebruiken. Moeilijk? Nee, wij helpen graag met een interieuradvies aan huis. Verder kun je natuurlijk van alle gordijnstoffen ook leuke vouwgordijnen maken, het vouwgordijn puur ter decoratie van dunne stof of bijvoorbeeld als zonwering met verduisterende, dikkere gordijnstoffen. Wij komen altijd eerst gratis meten en desgewenst vakkundig ophangen.’ Let op: de winkel is gesloten op vrijdag 27 april, Koningsdag.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.