abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Actueel

Rhodos als trouwlocatie

Geplaatst op Monday 30 April 2018 17:09
pinterestmail

Rhodos - Wist u dat Restaurant Rhodos al bijna een jaar een officiële trouwlocatie is?

‘In ons karakteristieke pand aan de Scholestraat 14 kunt u trouwen in een romantische ambiance, onder leiding van een door uzelf gekozen officiële trouwambtenaar,’ vertelt eigenaar Serkan Akin van Rhodos.

‘Hierna kunt u bij ons een vervolg geven aan deze mooiste dag van uw leven. Wij zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke dag beleeft. Een klassieke trouwauto, een band naar keus, heerlijke authentieke gerechten, drankjes en een ervaren team dat ervoor zorgt dat het uw gasten aan niets ontbreekt.’

Vrijgezellenfeest

Het restaurant is ook uitermate geschikt voor uw vrijgezellenfeest, receptie, verjaardag, bedrijfsfeest of andere bijeenkomsten. ‘Een speciaal buffet, aangepast menu, buikdanseres(sen), livemuziek, een dj: wij kunnen het allemaal voor u organiseren,’ somt Serkan op.

Terras

‘In ons restaurant hebben we plaats voor ongeveer 100 personen en in de zomer nog eens 40 extra plaatsen op ons gezellige terras.’ ‘En wilt u liever thuis iets vieren? Wij van Rhodos Steenwijk kunnen ook zorgen voor culinaire catering op maat. Dit kan bij u thuis, maar ook op een speciale locatie naar wens. Heeft u iets te vieren? Krijgt u binnenkort gasten thuis en wilt u een gezellig avondje dineren zonder dat u zelf hoeft te koken? Wilt u gezellig barbecueën, maar zou het prettig vinden dat dit voor u wordt gedaan? Wij nemen dit graag voor u uit handen. Wij komen op locatie onze gerechten presenteren die wij in overleg met u gaan samenstellen. Ook kunnen wij voor u een open buffet aan huis klaarmaken, met allemaal speciale en sierlijke gerechten naar keuze. Een Grieks & Mediterraans open buffet aan huis, hoe leuk is dat?

Bij Rhodos Steenwijk is alles mogelijk. Wij stellen onze professionele chef-koks tot u beschikking, die live bij u thuis komen koken. Zowel particulier of zakelijk staan wij tot uw beschikking. Een heerlijk avondje zorgeloos en sfeervol dineren.

Kom gerust langs voor voor meer informatie of neem contact met ons op voor een gepaste offerte; tel. 0521-510047 of via e-mail info@rhodossteenwijk.nl of kijk op www.rhodossteenwijk.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.