abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Actueel

Veilig bruin worden kan nu ook in Steenwijk

Geplaatst op zondag 27 mei 2018 12:46
  • Chris Ranft is trots op zijn mooie zonnestudio. © Foto Bonnie van der Veen

pinterestmail

Steenwijk - Veilig bruin worden kan nu altijd bij Zonstudio Steenwijk. Vorig weekend opende deze professionele zonnestudio de deuren aan de Koematen 1D-b op industrieterrein Groot Verlaat, schuin tegenover Formido.

Ondernemer Chris Ranft weet dat hij hiermee voorziet in de behoefte aan een professionele zonnestudio in Steenwijk. ‘Veel mensen reizen naar Zwolle voor een professionele zonnestudio. Dat moet dichterbij kunnen,’ vond hij. ‘De komst van een zonnestudio in de buurt zal dan ook voor veel mensen een groot gemak zijn. De echte zon schijnt immers niet altijd en het is van belang dat een gezond kleurtje opdoen op een verantwoorde manier gebeurt.’

Er zijn maar liefst drie ruime cabines met professionele zonnebanken in verschillende sterktes. En daarnaast worden er gezonde smoothies en water verkocht. ‘Binnenkort zijn ook supplementen en speciale (zon)verzorgingsproducten bij ons verkrijgbaar,’ vertelt Chris.

De modern ingerichte studio is geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Meer over de actuele openingstijden en tarieven is te vinden op de website zonstudio-steenwijk.nl en op Facebook te vinden. Liefhebbers kunnen via de website of telefonisch via 06 - 335 86 564 een afspraak maken.

Zonstudio Steenwijk heeft tot en met 17 juni een speciale openingsactie. Bij een 10-strippenkaart krijg je twee sessies gratis.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.