abonneer nu
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Actueel

Rhodos presenteert een Griekse zomeravond

Geplaatst op maandag 28 mei 2018 11:12
  • De sirtaki mag gedanst worden © Rhodos

pinterestmail

Steenwijk Mediterraan restaurant Rhodos aan de Scholestraat 14 presenteert zaterdag 2 juni een warme Griekse avond met live muziek. Gaat u op vakantie naar een Mediterraans land of een Grieks eiland, dan is deze dinnershow een mooie gelegenheid om alvast in de stemming te komen, of weer herinneringen ophalen.

 Terwijl u geniet van het diner, speelt het Griekse topduo Soerta Ferta authentieke muziek. Eigenaar Serkan is erg verheugd om deze fantastische Griekse band te mogen presenteren in Steenwijk. ‘Soerta Ferta bestaat al 28 jaar,’ vertelt Serkan. ‘Kostas (keyboards/vocals) en Tassos (bouzouki/vocals) komen beiden oorspronkelijk uit Noord Griekenland. Soerta Ferta is tussen de verschillende Griekse bands een van de allerbeste. Vanzelfsprekend speelt hierbij de ruime ervaring die deze band inmiddels heeft opgebouwd een grote rol. Hun ruime repertoire bevat liederen uit alle Griekse streken. Wie nu denkt dat de muziek die Soerta Ferta speelt alleen voor een Grieks publiek van interesse is, heeft het mis. In meer dan 28 jaar heeft Soerta Ferta bewezen ook erg aantrekkelijk te zijn voor een Nederlands publiek. Zo heeft de band hun repertoire enigszins aangepast met nieuwe en oude Griekse successen die internationaal bekend zijn, zoals bijvoorbeeld muziek van Theodorakis en Dalaras. Ook zal de sirtaki voorbij komen, er mag dus ook gedanst worden. Het belooft wederom een prachtige avond te worden. Onze chefs bereiden deze avond een heerlijk en traditioneel Grieks driegangen diner, inclusief dessert. Er is keuze uit een vlees-, vis- of een vegetarisch diner.’ Het belooft een avond gezellig en lekker eten, drinken en dansen op zaterdag 2 juni bij Rhodos. Aanvang: 18.30 uur. Reserveren gewenst via 0521 510047 of info@rhodossteenwijk.nl. ‘Wij zeggen: tot Rhodos!’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.