abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Actueel

Keurslager Mulder heeft alles voor de complete BBQ

Geplaatst op zaterdag 7 juli 2018 07:43
  • Enkele specialiteiten van Keurslagerij Harry Mulder zijn tapas- en spiesBBQ en grote steaks. © Wilbert Bijzitter ©

pinterestmail

Steenwijk - Het is volop zomer en wat is er dan lekkerder dan heerlijk buiten eten? De BBQ is daarvoor natuurlijk het uitgelezen hulpmiddel bij het bereiden van de zomerse maaltijd.

‘En barbecueën wordt steeds meer een echte maaltijd,’ weten Harry en Carla Mulder van Keurslagerij Harry Mulder. ‘Want naast de traditionele barbecue, komt ook steeds meer vraag naar onze Tapasbarbecue en onze Groot Vlees BBQ.’ De BBQ blijft onverminderd populair. ‘We hebben hiervoor meer dan 30 vleessoorten waaruit men kan kiezen. Uiteraard compleet met lekkere salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter. Vanaf 10 euro per persoon kun je al complete barbecuepakketten bij ons bestellen. En al ons vlees is scharrelvlees, dus heerlijk mals.’ Een bijzonder barbecuepakket is de tapasbarbecue. ‘Dat is meer gourmetten op de BBQ met luxe, kleinere hapjes, waardoor je ook echt aan tafel zit en lekker lang samen kunt (na)tafelen. De tapasbarbecue bestaat uit zes kleine soorten hapjes: kip met parmaham, biefstukspiesjes, surf en turf, ribeye steaks, sparerib en BBQ-haasjes. Heerlijk om te doen op de warme zomeravond.’ Steeds meer vraag is er ook naar de Groot Vlees BBQ. ‘Speciaal voor de gesloten barbecues, waarop je grote stukken vlees, zoals procureur, sukade en de malse bavetten kunt garen. Echt heel lekker. En ook ons assortiment vegetarische BBQ-producten is behoorlijk uitgebreid. Steeds meer mensen eten minder vlees of zijn vegetarisch en voor hen hebben we naast de vegetarische burgers ook diverse soorten sleetjes, bijvoorbeeld met verse groenten en kaas voor op de BBQ. ‘

Voor een echte geslaagde BBQ is versspecialist Keurslagerij Harry Mulder aan de Weemstraat 63 in Steenwijk het juiste adres. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.