abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Actueel

Geluid ontvangen door je hoofd

Geplaatst op zondag 8 juli 2018 07:47
  • De Aftershokz zijn te zien in de winkel aan de Gasthuisstraat 1 © EP Beute

pinterestmail

Steenwijk Elektronicaspeciaalzaak EP Beute aan de Gasthuisstraat 1 heeft mooi nieuws voor de sporters, die vaak met een oordopjes sporten, wandelen of fietsen. ‘Het allernieuwste bij ons in de winkel zijn de Aftershokz,’ vertelt Sebastiaan Beute.

‘Dat zijn kleine, slanke koptelefoontjes die het geluid via je hoofd doorgeven en dus niet meer via de gehoorgang. Geen dopjes dus meer in je oren. Het grote voordeel daarvan is dat je alles nog goed kunt horen, wat er om je heen gebeurt! We zijn er allemaal enthousiast over, want de Aftershokz hebben nog meer voordelen: ze werken draadloos met je mobieltje en ze kunnen tegen een spat water. Bijvoorbeeld als je fietst en het gaat regenen of als je erg zweet tijdens het hardlopen.’ De Afterhokz zijn verkrijgbaar in diverse hippe kleurtjes. ‘En het geluid is perfect. In de winkel hebben we een proefopstelling staan. Daarmee kun je zelf ervaren hoe fantastisch goed het geluid is. Dus kom gerust langs om het te proberen.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.