abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Actueel

Terrasoverkappingen4u wil haar klanten ontzorgen

Geplaatst op Thursday 12 July 2018 14:07
  • Kristian Brouwer heeft ook overkappingen waarvan een poot ingeschoven kan worden, zodat het dakdoek schuin komt te staan en het water eraf kan glijden. © Martijn Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - Terrasoverkappingen4u verkoopt terrasoverkappingen van aluminium en hout. Maar daar blijft het niet bij. 'Wij willen onze klanten ontzorgen,' zegt eigenaar Kristian Brouwer.

Daarmee bedoelt hij niet alleen dat zijn bedrijf de terrasoverkapping bij je thuis plaatst. Hij levert ook maatwerk en biedt volop keuze uit verschillende zijwanden, deuren en doeken. Daarnaast kan het bedrijf vlonders, bestrating, verlichting, kunststof kozijnen, pelletkachels en zelfs blokhutten leveren. 'Voor iedere klant hebben wij een oplossing.'

Aluminium terrasoverkappingen zijn al jaren populair in Nederland. Ze zijn immers duurzaam en onderhoudsvrij. Een trend is dit jaar volgens Brouwer de aluminium overkapping met sliding doors. Met deze glazen wanden kun je de overkapping aan alle zijden afsluiten. 'Zo krijg je er een kamer bij,' zegt hij. Net als de zonwering op het dak, kun je de wanden eenvoudig openen en sluiten met een afstandsbediening. In plaats van glazen wanden, kan de klant ook kiezen voor screens.

Op het buitenterrein heeft Terrasoverkappingen4u een aluminium overkapping van het merk Weinor geplaatst, waarvan een poot ingeschoven kan worden. Het dakdoek komt zo schuin te staan, waardoor het water eraf kan glijden.'Ideaal, want zo voorkom je dat het doek water opvangt en uitbolt,' aldus Brouwer. De doeken zijn gemaakt van nylon en leverbaar in allerlei kleuren.

Douglashout

Terrasoverkappingen gemaakt van Douglashout zie je in deze regio ook veel. Deze kwalitatieve goede houtsoort is duurzaam en onderhoudsarm. Desgewenst kan Terrasoverkappingen4u die leveren met een rieten dak. Hierbij werkt ze samen met rietdekker Scholten uit Giethoorn. Andere dakbekledingen waaruit de klant kan kiezen zijn dakpannen, singels en platen.

Terrasoverkapping4u is gevestigd aan Korte Baan 20 in Steenwijk. In haar showroom heeft zij meerdere modellen overkappingen opgesteld. Meer informatie is verkrijgbaar via www.terrasoverkapping4u.nl of telefoon 0521-764040.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.