abonneer nu
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Actueel

Ten Oever Mannenmode is servicegericht

Geplaatst op vrijdag 3 augustus 2018 16:58
  • Geert Slot, Daan Peter Hullegie en Mees de Boer staan klaar voor goed advies © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - Service staat op de eerste plaats bij Ten Oever Mannenmode. Eigenaren Daan Peter en Anja Hullegie zeggen: 'We willen dat onze klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan!'

 

Wie de mannenmodezaak aan Woldpromenade 21-23 voor het eerst binnenstapt, wordt verrast door de ruim opgezette winkel. 'Wij beschikken over 340 m2 winkeloppervlak,' vertelt Daan Peter. Hij is sinds 2006 samen met zijn vrouw Anja eigenaar van de modezaak, die sinds 1961 bestaat. Zij hebben vijf medewerkers in dienst. Eerste eigenaar was Albert ten Oever, die later opgevolgd werd door zijn zoon Henk. De klanten van Ten Oever Mannenmode komen uit de hele regio en ook campinggasten weten de winkel te vinden. Ten Oever heeft in haar assortiment bovenkleding voor mannen die graag klassiek of casual gekleed gaan. Nieuw in de schappen is het nette en jonge merk Dstrezzed. Bekende casual merken zijn Superdry, Vanguard en Cast Iron. Sinds kort zijn ook jeans van het merk Pierre Cardin verkrijgbaar.

Daan Peter signaleert dat deze zomer groene tinten populair zijn. 'Deze kleur, maar ook warm rood, komt terug in de wintercollectie, die nu al bij ons begint binnen te druppelen.' De mannenmodezaak houdt daarom nu uitverkoop van de zomercollectie met 50% korting.

Service vindt Daan Peter belangrijk. Feit is immers dat de meeste mannen hooguit een of twee keer willen passen. Om hen goed te kunnen bedienen is vakmanschap een vereiste. 'Aan elke type man kunnen wij bijvoorbeeld zien welke model broek van Meyer het beste past, die durven we blind te geven,' illustreert Daan Peter. 'We geven eerlijk advies en als klanten liever thuis willen passen, dan kan dat ook.' De kleding wordt gratis op maat gemaakt. Ten Oever Mannenmode heeft een coupeuse in dienst, die in het eigen atelier boven de winkel werkt. Kijk voor meer informatie op www.ten-oever.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.