abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Actueel

Nieuwe naam voor een vertrouwd gezicht

Geplaatst op woensdag 8 augustus 2018 14:33
  • Uitvaartondernemer Björn Schmitz is een vertrouwd gezicht in Steenwijk en omgeving. © Eigen foto

pinterestmail

Steenwijk - Uitvaartondernemer Björn Schmitz, vertrouwd gezicht in de regio Zuidwest Drenthe en de Kop van Overijssel, werkt sinds afgelopen maand onder een nieuwe naam: Björn Schmitz Uitvaartzorg.

Met het verbinden van zijn naam aan zijn bedrijf maakt Björn zijn werkwijze zichtbaar en zijn onderneming herkenbaar: met al zijn aandacht, tijd en betrokkenheid verzorgt hij elk afscheid naar wens en op maat. Björn is al enkele jaren actief als zelfstandig uitvaartondernemer. Ook maakt hij deel uit van het team van UGNA uit Coevorden, dat samenwerkt met diverse uitvaartverenigingen in Drenthe.

Met Björn Schmitz Uitvaartzorg werkt Björn vanuit een heldere visie: ‘Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie.’ In zijn nieuwe folder en huisstijl maakt hij die visie zichtbaar – eigentijds en anders waar de klant dat wenst, maar ook met respect voor bestaande tradities. Hij werkt daarbij intensief samen met regionale professionals als cateraars, locatiebeheerders en sprekers.

‘De klant kiest, ik weet de weg’, legt Björn uit. ‘In deze regio ben ik thuis – van Steenwijk tot Zwolle, van Assen tot Emmeloord. Ik ken de mensen en zij kennen mij. Dat voelt vertrouwd, juist in een tijd van afscheid en rouw. Bovendien kan ik als man uit de regio mijn klanten eerlijke, vriendelijke tarieven bieden. Maar ook voor wie elders in Nederland woont, sta ik klaar. Uitvaartzorg van nu is immers flexibel; mijn netwerk is landelijk. Zo bied ik uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie.’ Björn Schmitz Uitvaartzorg is te bereiken via 0521-851879 of 06-51603386 of via het e-mailadres info@uitvaartverzorging-schmitz.nl. Meer informatie op www.uitvaartverzorging-schmitz.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.