abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Actueel

Shanghai serveert gerechten uit vier Chinese windstreken

Geplaatst op maandag 6 augustus 2018 16:41
  • Hodi en Lisa Yu en hun medewerkster Sarij serveren gerechten uit vier Chinese windstreken. © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk Lisa en Hodi Yu runnen alweer 4,5 jaar Chinees Indisch Restaurant Shanghai in Steenwijk. In het restaurant aan de Paardenmarkt 4 kun je heerlijk dineren en wokken. Liever thuis of op een feestlocatie eten? Kies dan voor afhaal of catering.

Shanghai opent haar restaurant en afhaal iedere dag al om 12.00 uur. Tot 22.00 uur serveert zij Chinees Indische gerechten die afkomstig zijn uit de culinaire keukens afkomstig uit vier streken in China. Dat zijn de Peking keuken uit Noord-China, de Kanton keuken uit Zuid-China, de Sechuan keuken uit West-China en de Shanghai keuken uit het Oosten. 'Wokken kan in de weekenden en op feestdagen van 17.00 tot 22.00 uur,' zegt Lisa. Het unieke aan wokken is volgens haar dat je een gerecht kunt samenstellen door zelf een keuze te maken uit tientallen ingrediënten. De kok roerbakt vervolgens jouw creatie. Je mag dit gedurende twee uur zo vaak herhalen als je wilt voor €22,50 per persoon, inclusief drinken.

Wie een bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum viert kan ook gebruik maken de cateringservice van Shanghai. Je kunt zelfs borden en bestek van het restaurant gebruiken. Heb je een keer geen zin om te koken, haal dan een Chinese maaltijd af. Op www.restaurant-shanghai.nl/Afhalen staat de complete menulijst. Moeite met kiezen? Shanghai doet een lekkere menusuggestie met haar wisselende maandmenu, dat maar €15,50 kost voor twee personen. De standaard afhaalmenu's A en B kosten €18 voor twee personen. Om haar gasten goed van dienst te blijven zijn, is Shanghai nog op zoek naar personeel. Meer informatie en contactgegevens, zie: www.restaurant-shanghai.nl. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.