abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Stem op Taman voor leukste uitje van Overijssel!

( Advertorial )
  • De band 'Krontjong Toegoe Modern'

pinterestmail

Vind je het ook altijd gezellig bij Taman Indonesia, en vind je dat het park wel wat extra aandacht verdiend? Stem dan op Taman Indonesia bij de verkiezing ‘Leukste uitje van Overijssel’ van de ANWB.

Afgelopen jaar won het park de Zilveren Award met een cijfer 8,65.  Het park haalde vooral hoge cijfers op sfeer en personeel. Kunnen we dit jaar nog beter? Doe dan mee en stem via de site van www.landvananwb.nl

Pasar Makanan 15 & 16 september

Naar aanleiding van september culinaire maand, draait het weekend van 15 en 16 september in dierenpark Taman Indonesia om eten. Aparte Indische gerechten uit grootmoeders kookboek en moderne cakes uit het huidige Indonesië passeren het menu. Maar ook bekende gerechten zoals saté, nasi rames en gado gado zullen te vinden zijn. Daarnaast vind je er diverse soorten sambals, kruiden en specerijen uit de oosterse keuken, en op zondag een leuke kookdemonstratie. Tevens is er op zaterdag de live band Krontjong Toegoe Modern die de bezoekers laat swingen op echte traditionele krontjong muziek! 

Dresscode : Fruit en lekker eten!

Om het feest helemaal compleet te maken, is er ook een dresscode. Iedereen die een broek, jurk of shirt aanheeft met fruit of andere lekkernijen, krijgt 20% korting op de entreeprijs. 

Feestjes, maaltijden en partijtjes in het naseizoen

Komende najaar is er de mogelijkheid om familiefeesten, verjaardagen en kumpulans te vieren in Taman Indonesia. Hierbij kunnen we heerlijke maaltijden serveren, en zorgen we voor een gezellige Indonesische sfeer. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.