abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Informatieavond over artrose

Geplaatst op zondag 16 september 2018 07:27
  • Rob en Alinda van Meel van het Reformhuis organiseren een lezing over artrose © Wilbert Bijzitter ©

pinterestmail

Steenwijk - Steeds meer mensen krijgen last van artrose. Daarom organiseert Reformhuis Steenwijk maandag 24 september een gratis toegankelijke informatieavond over deze sluipende gewrichtsaandoening. Deze wordt gehouden in Grand Cafe de heren van de Rechter en begint om 19.30 uur. Hoofdgast is de bekende orthopedische chirurg Jan Ide de Jong.

 

Jan Ide de Jong is verbonden aan het Gelderse Vallei Ziekenhuis in Ede. Als geen ander is hij in staat om op boeiende wijze én met een vleugje humor over reumatische gewrichtsklachten te vertellen, waaronder artrose. Hij zal dieper in gaan op o.a. de klachten, de oplossingen, de laatste stand van zaken en de voor- en nadelen van ontstekingsremmende pijnstillers en natuurlijke middelen bij gewrichtspijn.

Na een inleidend verhaal van ongeveer een half uur is het tijd voor de zaal. Dan krijgt iedereen de gelegenheid om vragen aan de orthopedische chirurg te stellen. De Jong zal deze op deskundige wijze beantwoorden. Vaak dus met een vleugje humor, zodat deze informatiebijeenkomst niet alleen interessant, maar vooral ook leuk én gezellig is. De toegang is gratis. Er is maximaal plaats voor 60 personen. Wilt u er bij zijn? Meldt u dan aan bij reformhuis steenwijk, 0521-512409 of via info@reformhuissteenwijk.nl. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.