abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Sportcentrum Avanty is vernieuwd

Geplaatst op maandag 10 september 2018 14:42
  • Henk Jan Heinen en Truus van Marle houden deze week Inloop © Sieb van der Laan

pinterestmail

Steenwijk Sportcentrum Avanty aan de Oostwijkstraat 19 heeft een grondige verbouwing achter de rug. De fitnessruimte is compleet vernieuwd. ‘Niet alleen is de fitnessruimte compleet aangepakt, maar ook is alle apparatuur vernieuwd,’ vertelt eigenaar Henk Jan Heinen.

‘Er is een compleet nieuwe krachtlijn gekomen en alle fitnessapparatuur, ook de cardio, is blinkend nieuw. En om het onze sporters nog aangenamer te maken, gaan we binnenkort 24 uur per dag open. We zijn nu bezig met het vervangen van de camera’s en het aanpassen van de deuren zodat onze sporters met hun pasje altijd naar binnen kunnen.’

Avanty speelt hiermee in op de actualiteit. ‘Wij krijgen regelmatig deze vraag. Mensen vinden het prettig om bijvoorbeeld ‘s avonds na hun werk, ‘s morgens vroeg of in het weekend hun fitnessprogramma te doen. En nu we toch de boel gingen aanpakken, was het een mooie gelegenheid om deze service ook te kunnen bieden. Sporten wanneer je zelf wilt, dat is wat veel mensen willen.’ Dus, mensen die voornemens zijn te gaan sporten kunnen altijd terecht op de allernieuwste fitnessapparatuur bij Avanty. Je kunt het zelfs gratis proberen als je je aanmeldt voor de gratis proefweek via de website www.avanty.nl.

Inloopweek en Open dag

Henk Jan is uiteraard trots op de spiksplinternieuwe fitnessruimte. ‘Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen. In de week van 10 tot en met 16 september hebben wij een Inloopweek en op zaterdag 15 september houden wij een Open Dag tussen 10.00 en 15.00 uur. Tijdens de inloopweek mag iedereen vrijblijvend kennis maken met ons sportcentrum, onze nieuwe fitness en de diverse groepslessen die wij aanbieden. In die week en tijdens de Open Dag hebben hebben wij leuke acties en activiteiten waarbij leuke prijzen te winnen zijn!’ 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.