abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Nieuw Sorelle gaat woensdag open

Geplaatst op dinsdag 11 september 2018 14:52
  • Lyanne en Marla Hoorn doen morgenochtend de deuren open van hun nieuwe winkel aan de Oosterstraat © NDC Mediagroep

pinterestmail

Steenwijk Sorelle Bloem & Kado is vanaf woensdag 12 september te vinden aan de Oosterstraat 74 (schuin tegenover de Hema). De oude winkel aan de Scholestraat is gesloten en woensdagmorgen om 11.00 uur gaan de deuren open van de gloednieuwe winkel aan de Oosterstraat.

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe winkel, ligt er woensdag voor de eerste 50 klanten een mooi presentje klaar. ‘Iedereen is van harte welkom om onze nieuwe winkel te komen bekijken.’

Sorelle, Italiaans voor zusjes, is de winkel van de zusjes Lyanne en Marla Hoorn. Beiden zijn momenteel druk bezig met de verhuizing. ‘De nieuwe winkel is groter en daarmee kunnen we alles ruimer opzetten,’ vertelt Lyanne. ‘Op zich blijft het aanbod hetzelfde: mooie, trendy woonaccessoires en verse bloemen en planten. En omdat we meer ruimte hebben, kunnen we ons bloemen- en plantenaanbod vergroten.’ Daar ligt ook de passie van de zusjes. Begin september heeft Lyanne zelfs meegedaan aan het NK Bloemsierkunst voor professionals. ‘Helaas geen podiumplek,’ aldus Lyanne, ‘Maar ik vond het een hele ervaring om mee te mogen doen. Uit alle bloemisten in Nederland werden 30 kandidaten geselecteerd, waarvan er uiteindelijk 12 doorgingen naar het NK. En dat je daar dan bijhoort, vind ik een hele eer.’

Zowel Marla als Lyanne hebben een bloemenopleiding gevolgd. Sorelle verkoopt een leuke bos bloemen of een mooie plant, maar ook kan compleet bruidswerk, rouwwerk en allerlei ander speciaal bloemwerk (bijvoorbeeld voor bedrijven) worden verzorgd. Ook geven de zusjes creatieve workshops. Sorelle Bloem & Kado heeft naast een breed assortiment aan bloemen en planten voor binnen en buiten ook een ruime sortering woonaccessoires als potten, glas, decoratie en cadeau-artikelen. Neem ook een kijkje op www.sorellebloemen.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.