abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Actueel

Tuintober acties bij Jongeneel

Geplaatst op Tuesday 2 October 2018 09:51
  • xx

pinterestmail

Steenwijk - De komende vier zaterdagen van oktober is het bij Jongeneel Steenwijk Tuintober.

Dat betekent dat iedereen die bij Jongeneel Steenwijk op de zaterdagen (6, 13, 20, en 27 oktober) tuinhout koopt, profiteert van hoge kortingen tot wel 20%. Bovendien ligt er voor elke klant op deze zaterdagen een leuke attentie klaar.

Of het nu gaat om een pergola, schutting of buitenverblijf, bij Jongeneel zijn de juiste materialen uit voorraad leverbaar. Daarbij mag de klant ook nog eens rekenen op de beste adviezen. ‘Er komen mensen met complete tekeningen voor een (op)nieuw in te richten tuin bij ons. Daarbij adviseren onze kundige medewerkers over de te gebruiken houtsoorten, het te bouwen model berging of buitenverblijf, of het model schutting. Oze service gaat daarin verder dan alleen planken op een kar laden’, aldus de enthousiaste medewerkers van Jongeneel Steenwijk.

'Leenaanhanger'

Ook heeft Jongeneel de beschikking over een ‘leenaanhanger’. Deze wordt kosteloos voor kopende klanten beschikbaar gesteld, en behoort daarmee tot een van de standaard services van Jongeneel Steenwijk.

Jongeneel Steenwijk aan de Dolderweg 3A is op zaterdagen geopend van 7.00 tot 12.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.