abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Actueel

Goud voor Keurslager Harry Mulder

Geplaatst op maandag 8 oktober 2018 16:26
  • Voor het vierde jaar is de rookworst de beste © Keurslagerij Harry Mulder

pinterestmail

Steenwijk - Het is feest in de winkel van Keurslagerij Harry Mulder aan de Weemstraat 53. Want hun rookworst is wederom goed voor goud. Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat.

Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring afgelopen september werd er door een vakbekwame, onafhankelijke jury van de Vereniging van Keurslagers een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kunnen de slagers van Harry Mulder dan ook zeggen dat ze ook dit jaar, net als in 2015, 2016 en 2017 weer het predikaat ‘goud’ hebben gekregen!

Keurslager Harry Mulder is bijzonder trots op deze uitslag: ‘‘Elk jaar weer steken wij veel tijd in het perfectioneren van onze rookworst. En elk jaar gaan we weer voor het verbeteren van ons recept om zo een perfecte smaak te krijgen. We maken onze rookworsten met grote zorg: van het kruiden van het beste vlees, tot het roken in onze rookkasten en we laten de rookworsten altijd door een onafhankelijke jury keuren.’ De keurmeesters hebben onder andere gekeken of de rookworst de juiste ‘bite’ heeft en of de typische rooksmaak in voldoende mate aanwezig is.

Proeven!

Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 8 t/m 13 oktober de tweede rookworst gratis! ‘Het seizoen is daarmee, als het aan ons ligt, officieel geopend!’ 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.