abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Actueel

Heel ondernemend Steenwijkerland op de kaart

Geplaatst op vrijdag 12 oktober 2018 15:30
pinterestmail

Steenwijkerland - ‘Steenwijkerland heeft veel in huis. Als we naar de bedrijven in de gemeente kijken, spelen die economisch en maatschappelijk gezien Champions League voetbal’, stelt wethouder Bram Harmsma in de promotiefilm voor de Week van de Ondernemer (9-16 september).

‘De economie in Overijssel groeit harder dan gemiddeld en volgens het CBS heeft Noord-Overijssel de hoogste arbeidsdeelname van Nederland’, vertelt hij trots. Meteen vervolgt de wethouder dat we ook in Steenwijkerland voor grote transities staan en de uitdaging hebben om de gemeente naar een volgend niveau te brengen; Steenwijkerland Next Level. Hij is ervan overtuigd dat dit alleen in goede samenwerking kan. Daarom wordt de Week van de Ondernemer georganiseerd.

Met onderdelen als het Business Gala, de Bedrijven Promotiedag, de ‘Backstage bij … Dag’ en drie speciale dagen voor de sectoren Toerisme, Agro en Detailhandel wordt ondernemend Steenwijkerland op de kaart gezet. De diverse branche- en ondernemersorganisaties hebben de handen ineengeslagen om iedereen een grootse week aan te bieden met tal van activiteiten en evenementen. Aansprekende en actuele thema’s, met sprekers zoals Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland), Manon Koldewijn (programmamanager Human Capital Agenda), Gabriëlla Esselbrugge en Leo Hoksbergen.

www.wvdo-steenwijkerland.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.