abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Actueel

Anja’s Kniphoek is nieuw in Eesveen

Geplaatst op zaterdag 3 november 2018 15:40
  • De kapsalon van Anja de Vries ging 13 oktober open. © Anja's Kniphoek

pinterestmail

Eesveen - Sinds 13 oktober heeft Eesveen een kapsalon! Anja de Vries opende die zaterdag haar eigen kapsalon: Anja’s Kniphoek, aan de Binnenweg 15.

Anja woont er al 10 jaar en werkt al sinds haar 16e als kapster. ‘Ik heb eerst bij diverse kapsalons gewerkt waarna ik ben begonnen als ambulant kapster in mijn toenmalige woonplaats Heino,’ vertelt Anja, ‘En toen ik verhuisd ben naar Marknesse ben ik als kapster gaan werken in de Noordoostpolder. Daar werk ik overigens nog steeds parttime om vakmatig goed bij de tijd te blijven. Maar nu de kinderen de deur uit zijn en er voldoende ruimte in huis is nu, heb ik mijn droom waar gemaakt: een echte eigen kapsalon. Dat is wat ik altijd heb gewild.’

Daarnaast vindt Anja het een leuke manier om de mensen in de omgeving beter te leren kennen. ‘Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk, luisteren naar wat mijn klanten willen en voor mijn klanten is het natuurlijk prettig dat zij een vaste kapster hebben, in een knusse salon, zonder lange wachttijden.’ Anja werkt op afspraak. ‘Ook ‘s avonds, op zaterdag of ‘s morgens vroeg, wanneer dat zo uitkomt.’ Anja’s Kniphoek is een moderne kapsalon voor het hele gezin. ‘De nieuwste trends als rosékleuren en natuurlijke herfsttinten: het kan allemaal bij mij. Ik werk met de nieuwste producten.

Naast de producten van het bekende kappersmerk Keune werk ik ook met de haarproducten van Vitality’s. Deze zijn heel mild voor haar en hoofdhuid. Hiermee ben ik trendsettend in Noord-Nederland!’ Een afspraak bij Anja’s Kniphoek is te maken via 06 216 164 55 of via anjaskniphoek@outlook.com. Meer informatie op www.anjaskniphoek.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.