abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Actueel

Mega magazijnleegverkoop bij Huisman

Geplaatst op dinsdag 6 november 2018 15:32
  • Vier dagen lang fikse kortingen tijdens de Mega Magazijnleegverkoop © Huisman Beddenspecialist

pinterestmail

Steenwijk - Beddenspecialist Huisman aan de Gasthuisstraat 39 houdt van 7 tot en met 10 november een Mega Magazijnleegverkoop. Tijdens deze leegverkoop geeft Huisman korting op alles in de winkel!

‘Wij zijn aangesloten bij de jonge, dynamische groep Beddenspecialist.nl,’ vertelt Jeroen Huisman. ‘Deze organisatie volgt de allernieuwste trends op het gebied van boxsprings, matrassen en bedmode. En wat nog veel belangrijker is: zij zijn dé specialist op het gebied van gezond slapen. Zo kunt u een gratis SlaapID-slaaptest aanvragen waarmee niet alleen uw slaaphoudingen gemeten worden, maar ook het aantal draaiingen en uw temperatuur gedurende de nacht. De uitkomsten van deze slaaptest kunnen een belangrijk hulpmiddel zijn wanneer u kiest voor een nieuw matras of een nieuwe boxspring. Alles voor een gezonde nachtrust en daarbij willen wij u graag van dienst zijn.’

Omdat de allernieuwste najaarscollecties van Beddenspecialist.nl zijn binnengekomen, wil Huisman hiervoor ruimte maken en is er vanaf woensdag 7 november tot en met zaterdag 10 november de Mega Magazijnleegverkoop. Het gaat om kortingen op boxsprings, bedbodems en matrassen van de merken Auping, Beddelicious, LeDorm, SLP, Swissflex en Tempur. Daarnaast zijn er grote partijen kussens, dekbedden en hoeslakens voor zeer aantrekkelijke prijzen. Heel veel dekbedovertrekken voor de helft van de prijs en ook zware kwaliteit handdoeken van Vandyck met 50% korting. De collectie ledikanten wordt eveneens vernieuwd en verschillende showmodellen gaan daarom met 60% korting weg.

De leegverkoop duurt maar 4 dagen, dus kom snel naar de Gasthuisstraat 39 in Steenwijk om te profiteren van de spectaculaire aanbiedingen, want op=op!

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.