abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Actueel

Juwelier Maas houdt TrouwringenEvent

Geplaatst op woensdag 7 november 2018 15:37
  • Er is donderdagavond extra veel keuze en leuke acties bij Bob en Nathalie Maas © NDC Mediagroep

pinterestmail

Steenwijk - Geliefden met trouwplannen moeten donderdagavond 8 november zeker een bezoekje brengen aan Juwelier Maas aan de Oosterstraat 49. ‘Die avond hebben wij een feestelijk TrouwringenEvent van 18.00 tot 22.00 uur,’ vertelt Nathalie Maas.

‘Ons team staat die avond helemaal klaar voor aanstaande bruidsparen. We gaan er een leuk feestje van maken. Onder het genot van een drankje en de overheerlijke petit fours van Bakkerij Strampel kunnen de geliefden rustig trouwringen bekijken en ook zijn er prachtige bruidsjurken te zien van La Belle Blanca Bruidsboutique. We hebben natuurlijk al een zeer uitgebreide collectie trouwringen, maar tijdens het Trouwringen Event is ook de gehele collectie Gerstner trouwringen in de winkel aanwezig, evenals de collectie Duo of love (2 halen-1 betalen). En elk bruidspaar dat die avond gouden trouwringen aanschaft krijgt er een feestelijke fles champagne van Eleveld Wijnen bij. Daarnaast dingt iedereen die op deze donderdagavond komt mee in de verloting om een romantisch diner voor twee, beschikbaar gesteld door de Heren van de Rechter en tot slot staat er voor alle bezoekers een leuke goodiebag klaar. Al met al genoeg redenen om donderdagavond 8 november te komen!’ 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.