abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Actueel

Magnesiumtest bij DIO drogisterij ‘t Diep

Geplaatst op vrijdag 9 november 2018 06:28
  • Bij DIO Drogisterij 't Diep kun je een gratis magnesiumtest doen © DIO Drogisterij 't Diep

pinterestmail

Steenwijk - Bij DIO drogisterij ‘t Diep is sinds kort het unieke VitaCura Magnesium Test Center® (MTC) in gebruik. Deze innovatie zorgt ervoor dat er getest kan worden of er sprake is van een magnesium tekort.

Magnesium is een belangrijk mineraal, dat bij meer dan 300 processen in het lichaam betrokken is. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 60% van de mensen een tekort hieraan heeft. Dat kan (ernstige) gevolgen hebben en zich uiten in problemen met: spieren, gewrichten, spanning, energie, stress, vermoeidheid, neerslachtigheid, rusteloosheid e.d.

Ouderen die ’s avonds een vreemd gevoel in de benen hebben en slecht kunnen slapen of vrouwen in de overgang, die bijna in alle gevallen een magnesium tekort hebben. Ook voor sporters is dit een goede gelegenheid om een professioneel advies te krijgen. Dit alles is geheel gratis en u kunt gewoon even binnen lopen of een afspraak maken. Blijf er niet mee lopen en kom de gratis magnesium test doen bij DIO drogisterij ‘t Diep aan het Steenwijkerdiep 37-39.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.