abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Crazy Christmas Shopping bij Formido Steenwijk

Geplaatst op woensdag 5 december 2018 16:27
  • Laat je inspireren op het Formido Decoplein! © Formido Steenwijk

pinterestmail

Steenwijk - Formido/Jumper Steenwijk organiseert op vrijdagavond 7 december een Crazy Christmas Shopping van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze koopavond krijg je op bijna al je aankopen 25% korting, zowel bij Formido als op de Jumper diersuper.

Deze actie is niet geldig op bestaande folder- en actieaanbiedingen, Vast Laag en PostNL. Kijk voor de overige voorwaarden in de winkel.

‘Voor de mooie kerstafdeling en het Formido Decoplein hebben we de allernieuwste trendartikelen geselecteerd,’ vertelt Dieuwertje Strijker. ‘We hebben gekozen voor de thema’s Winter Event, Morning Walk en More than Green, met daaromheen de traditionele kerstthema’s. Er is voor een ieder wat wils en nu tijdens de Crazy Christmas Shopping met 25% korting!’

Tevens verkoopt Formido echte kerstbomen met en zonder kluit. ‘Hier hebben we gekozen voor de meest verkochte fijnspar de Picea Abies,’ weet Dieuwertje. ‘Deze boom is in verschillende maten verkrijgbaar.’ Alle reden dus om alles voor een sfeervolle kerst aan te kopen tijdens de Crazy Christmas Shopping bij Formido aan de Koematen 2.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.