abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Actueel

PLUS ter Schure zet in op sterke acties

Geplaatst op dinsdag 25 december 2018 08:47
  • Media adviseur Wim Wobben van NDC Mediagroep en eigenaar Willem ter Schure van PLUS ter Schure bekrachtigen de samenwerking. © Sieb van der Laan

pinterestmail

Giethoorn - Met een meer uitgebreid assortiment, leuke acties en een grotere versafdeling hoopt ondernemer Willem ter Schure niet alleen de toeristen, maar ook de bewoners van Giethoorn en wijde omgeving meer te bieden.

Zijn huidige Spar winkel wordt binnenkort omgebouwd naar PLUS en Ter Schure gaat zijn aanbiedingen elke week communiceren via advertenties in de Steenwijker Courant huis-aan-huis. Donderdagmiddag werd hiervoor de samenwerking met de Steenwijker Courant officieel bekrachtigd. Met het wekelijks adverteren in de lokale huis-aan-huis krant hoopt Ter Schure ook mensen uit de omgeving van Giethoorn naar zijn winkel te krijgen.

Met deze aanpak wil Ter Schure duidelijk inzetten op vers en goed. ‘PLUS is een landelijk sterk opererende organisatie, met kwaliteitsproducten en sterke acties. Ik denk dat de PLUS-formule beter bij ons en ons gebied past.’ De jonge ondernemer neemt in januari het stokje over van zijn ouders Sjaak en Joke ter Schure en zet daarbij het familiebedrijf, dan wel onder de PLUS-vlag, voort.

De winkel aan het Eendrachtsplein 4 gaat er heel anders uitzien. ‘Het assortiment wordt uitgebreid en dus krijgen de schappen twee extra lagen. Lekker overzichtelijk. Ook krijgt de versafdeling een centrale plek in de winkel. En de prijzen zijn zeker niet hoog, conform het prijsniveau van de andere grote landelijke supermarktketens.’

Niet alleen wordt de supermarkt flink verbouwd, ook komt er een Take-away in het huidige VVV-kantoor en er komt een pick-up point, waar mensen hun online bestelde boodschappen kunnen afhalen.

Op 2 februari sluiten de deuren van de huidige Giethoornse Spar, om vervolgens op 20 februari weer open te gaan als PLUS ter Schure.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.