abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Actueel

De Verbinding is verhuisd

Geplaatst op maandag 7 januari 2019 14:51
  • Martin en Ciska Luk bij hun nieuwe pand aan de Korte Baan 12. © Sieb van der Laan

pinterestmail

Steenwijk - Het nieuwe jaar begint goed voor Ciska en Martin Luk van Steenhouwerij De Verbinding. ‘Met ingang van dinsdag 8 januari zijn wij te vinden in ons gloednieuwe pand aan de Korte Baan 12,’ vertelt Ciska.

‘In maart bestaat ons bedrijf 10 jaar. En de afgelopen 10 jaar hebben we, naast onze filialen in Emmeloord en Almere ons bedrijf voor Steenwijk en regio altijd ‘aan huis’ gehad in Kallenkote, maar we merkten het afgelopen jaar dat we gewoon meer ruimte nodig hadden om alles goed te kunnen laten zien. Er lag veel buiten en nu in ons mooie grote pand is volop ruimte om alles binnen goed te kunnen presenteren.’ De benedenverdieping is ingericht met voorbeelden van de verschillende grafstenen en grafmonumenten in diverse steensoorten. ‘En we hebben hier ook een grote bovenverdieping die we helemaal ingericht hebben met onze uitgebreide collectie urnen,’ vervolgt Ciska. ‘Want hier is steeds meer vraag naar.’ Ciska en Martin staan van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur klaar voor deskundig advies over de steensoorten, belettering, grafdecoraties, onderhoud en restauratie van grafstenen. ‘Dat kan hier in alle rust en uiteraard kan het ook altijd op telefonische afspraak buiten de reguliere openingstijden om.’ Steenhouwerij De Verbinding aan de Korte Baan 12 is telefonisch bereikbaar via 0521 517 784 of 06 33 82 08 11 of via het e-mailadres info@steenhouwerijdeverbinding.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.