abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Jeugdmiddag bij de Dierenkliniek

Geplaatst op dinsdag 19 februari 2019 10:47
  • De jonge dierenliefhebbers mogen zelf komen dokteren. © Dierenkliniek Steenwijk

pinterestmail

Steenwijk - Op woensdagmiddag 20 februari van 14.15 tot 16.15 uur zijn alle kleine dierenliefhebbers van harte uitgenodigd om zelf eens te komen dokteren in de Dierenkliniek aan Het Ravelijn 2.

Kinderen en hun ouders/begeleiders worden aan de hand van een quiz door de kliniek geleid en zij mogen hun knuffels laten onderzoeken door dierenarts Anne Dijkshoorn. Deze gratis middag is voor kinderen van basisschoolleeftijd en ouders/begeleiders. Ook dit jaar werken we weer samen met Stichting L.I.F.E..

Je hoeft je niet aan te melden (alleen grote groepen)! Er zijn die middag echte konijnen, knaagdieren (en reptielen?), er is een Knuffelspreekuur, dus neem je knuffel mee en laat deze onderzoeken door de dierenarts, je kunt je laten schminken, er is een quiz door de kliniek en je kunt een pompombal maken voor jezelf en/of je huisdier. Meer informatie op www.dkst.nl of telefonisch via 0521-320212.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.