abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Spar Giethoorn wordt PLUS

Geplaatst op zaterdag 2 februari 2019 14:54
  • Media adviseur Wim Wobben van NDC Mediagroep en eigenaar Willem ter Schure van PLUS ter Schure bekrachtigen de samenwerking. © Sieb van der Laan

pinterestmail

Giethoorn - Na vandaag sluiten de deuren van de Spar aan het Eendrachtsplein 4 en wordt de winkel verbouwd tot PLUS. Op 20 februari gaat PLUS Ter Schure weer open.

Met een meer uitgebreid assortiment, leuke acties en een grotere versafdeling hoopt ondernemer Willem ter Schure niet alleen de toeristen, maar ook de bewoners van Giethoorn en wijde omgeving meer te bieden. Zijn huidige Spar winkel aan het Eendrachtsplein 4 wordt vanaf volgende week omgebouwd naar PLUS. ‘PLUS is een landelijk sterk opererende organisatie, met kwaliteitsproducten en sterke acties.’ Niet alleen wordt de supermarkt flink verbouwd, ook komt er een Take-away in het huidige VVV-kantoor en er komt een pick-up point, waar mensen hun online bestelde boodschappen kunnen afhalen. Op 20 februari gaat de winkel weer open als PLUS ter Schure.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.