abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Steenwijk kleurt Valentijn!

Geplaatst op Friday 1 February 2019 15:11
  • Vanaf zaterdag 2 februari kunnen de hartenwenskaarten worden ingevuld. © Steenwijk Vestingstad

pinterestmail

Steenwijk - Op 14 februari is het weer zover: de dag van de liefde! En, net als vorig jaar, organiseren de ondernemers van Steenwijk Vestingstad een romantische Valentijnsactie rond de ultieme hartenwens. Drie weken lang staat de Steenwijker binnenstad helemaal in het teken van Valentijn.

De hartenwensactie start op zaterdag 2 februari. Iedereen die op of vanaf zaterdag 2 februari een aankoop doet bij de deelnemende winkeliers (te herkennen aan de Hartenwensposter op de deur of in de etalage), maakt kans op het verkrijgen van een hartenwenskaart waarop de wens kan worden geschreven. Daarnaast worden op zaterdag 2 februari in het centrum hartenwenskaarten uitgereikt door de Valentina’s.

Zaterdag 9 februari staat het centrum geheel in het teken van Valentijn. Er is muziek in de winkelstraten en ook de Valentina’s zijn op de Markt te vinden tussen 11.00 en 16.00 uur met leuke acties voor verliefden en ook kunnen die dag bij hen de ingevulde hartenwenskaarten worden ingeleverd.

Alle hartenwensen worden beoordeeld door de deskundige Valentijnsjury en de meest romantische hartenwens wordt beloond met een geldprijs, die op zaterdag 16 februari wordt uitgereikt. De winnaar krijgt het prachtige bedrag van € 250,- uitgereikt om zijn of haar hartenwens waar te kunnen maken!

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.