abonneer nu
Actueel

d'Olde Veste'54 ontvangt het Harense Gorecht

Geplaatst op vrijdag 12 april 2019 15:15
  • © Martijn Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - d’Olde Veste’54 voetbalt zaterdag thuis tegen Gorecht uit Haren. Uit werd het eerder dit seizoen 1-1.

 ‘Gorecht is evenals Be Quick Dokkum een ploeg die onderin staat en goed op de counter kan spelen’, zegt trainer Willem Lanjouw. ‘We moeten dus ook zaterdag bedachtzaam zijn op de lange bal.’ Om aansluiting te houden met de subtop moet er gewonnen worden.
 
MEER OVER DIT ONDERWERP
Willemsoord is nog wat punten nodig voor lijfsbehoud in de derde klasse A. Zaterdag wordt er uit gevoetbald tegen Heerenveense Boys, en dat is de nummer twee op de ranglijst.
 
VHK voetbalt zaterdag thuis tegen Tollebeek. Dat is een subtopper in de vierde klasse A. De ploeg uit Sint Jansklooster staat netjes in de middenmoot van deze klasse.
 
FDS uit Havelterberg staat ook nog net in het linker rijtje van de vierde klasse E. Zaterdag komt koploper Vitesse’63 uit Koekange op bezoek. Die strijden met CSVC en Onstwedder Boys om de titel.
 
In de vijfde klasse A gaat Steenwijker Boys, dat in het eerste seizoen keurig vierde op de ranglijst staat, op bezoek bij EBC in het Friese Oosterzee.
 
Rode lantaarndrager Blokzijl speelt in deze klasse thuis tegen Espel.
 
SVBS’77 uit Belt-Schutsloot reist af naar het Friese Hommerts om te voetballen tegen koploper HJSC.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.