abonneer nu
Actueel

Biljarters Auto Veld Steenwijk opnieuw kampioen

Geplaatst op vrijdag 30 maart 2018 14:44
  • © Sieb van der Laan

pinterestmail

Steenwijk - In de dag-competitie van het KNBB district Zwolle is Steenwijk Auto Veld er in geslaagd om winnaar te worden in poule A. De tweede titel op rij voor de biljarters.

Ondanks een moeizame start van de competitie werd de concurrentie uiteindelijk na 22 wedstrijden op grote achterstand gezet. Op woensdag 25 april komt Steenwijk Auto Veld uit in de districtsfinale in Emmeloord en alleen de winnaar gaat door naar de gewestelijke finale Noord Oost Nederland. De tegenstanders in deze districtsfinale zijn de Geshellen (met 2 teams) uit Emmeloord en de Boerhoorn uit Zuidwolde.
 
Het sportieve tenue van sponsor Auto Veld is baanbrekend binnen het district Zwolle e.o. omdat het afwijkt van de traditionele kleding welke gebruikelijk is binnen de biljartsport.
 
Er waren in de competitie twaalf teams actief, eindstand: 1. Auto Veld Steenwijk 934 punten, 2. De Brouwerij Nieuwleusen 868 punten, 3. de Ghesellen Emmeloord.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.