abonneer nu
Actueel

d’Olde Veste’54 wint in Groningen

Geplaatst op zaterdag 14 april 2018 16:55
  • © NDC/ Michiel Kolle

pinterestmail

Steenwijk - d’Olde Veste’54 speelde zaterdagmiddag uit in Groningen tegen Oranje Nassau. Ondanks wat kleine kansjes, in een matige eerste helft, was de score halverwege nog 0-0.

Twintig minuten voor tijd kwamen de Steenwijkers op 0-1. Uit een vlotte aanval was het uiteindelijk Patrick de Vente die scoorde. En dat was gezien het wedstrijdverloop zeker niet onterecht. Een knappe zege voor de blauw-gelen.  

Willemsoord kwam vlak na rust met 0-1 achter tegen NOK uit Oudemirdum. Ron Berkenbosch maakte een invalbeurt bij de groenhemden, maar het waren de gasten die op 0-2 kwamen en ook nog op 0-3.  

FDS stond halverwege op 2-2 thuis in Havelterberg tegen OZC uit Ommen. Vroeg na rust scoorde FDFS 3-2 en pakte zo drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie.

VHK kwam uit in de subtopper tegen Heeg al na drie minuten met 1-0 achter uit een hoekschop. De ploeg uit Sint Jansklooster kreeg een paar beste kansen op de gelijkmaker, maar het waren de Friezen die na een half uur op 2-0 kwamen. Een kwartier voor tijd kwam VHK op 2-1, door een goal van Ryan Stam. En daar zou het bij blijven.   

Overige wedstrijden zaterdag, vierde klasse A, SVM Marknesse - VENO 1-0, SVBS’77 - Delfstrahuizen 0-1, vijfde klasse A , Blokzijl - Woudsend 3-1.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.