abonneer nu
Evenementen

Nachtelijke Beleving in Frederiksoord

Geplaatst op donderdag 6 september 2018 19:53
  • Nachtelijke beleving in het Sterrebos. © Marius Visser

pinterestmail

Frederiksoord - Vrijdagavond is de derde editie van de Nachtelijke Beleving, Ditmaal in de Maatschappij van Weldadigheid Frederiksoord. Op 7 september kunnen bezoekers een bijzondere expeditie beleven in en rondom het Sterrebos.

Een combinatie van muziek, theater, bijzondere verhalen tijdens een avontuurlijke wandeling zal de bezoeker verrassen. Bijzonder is dat het dit jaar voor het eerst ook mogelijk is om een aantal (rijks)monumenten tijdens de beleving van binnen te bekijken. In het kader van Open Monumentendag zullen de eigenaren tijdens de Nachtelijke Beleving hun deur speciaal voor bezoekers openen én prachtige anekdotes vertellen. Tijd: van 20.00 tot 01.00 uur (start tussen 20.00 en 23.00 uur).

Theatermaker Leander Breen van Roestvrij Theater heeft weer prachtige performances bedacht welke aansluiten bij het thema. De wandelroute van circa 3 kilometer leidt je langs spannende verhalen van een pauper 200 jaar geleden. Deelnemers ervaren op unieke wijze theater, muziek en verhalen in en rondom het Sterrebos.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.