abonneer nu
Exposities

Expositie en orgelconcerten in Kleine Kerk

Geplaatst op Friday 13 July 2018 08:20
  • De IJsselbrug. © Johan Bergsma

  • De Weerribben. © Tineke Oosten

pinterestmail

Steenwijk - Deze zomer organiseert de Stichting Kunst&Cultuur Kleine Kerk Steenwijk weer een expositie en een serie orgelconcerten. Onder de titel ‘Overijssel’ exposeert Fotoclub 2.0 uit Steenwijk in de Kleine Kerk.

De titel van de expositie verraad het al een beetje, alle foto’s zijn gemaakt in onze mooie provincie. Dat wil niet zeggen dat u allemaal bekende plekjes zult zien, want er zitten zeker verrassende foto’s bij!De expositie wordt feestelijk geopend op zaterdagmiddag 14 juli om 15.00 uur. Jan Vredenburg, lokaal raadslid en ondernemer, verricht de opening. De fotoclub vertelt over het werk, gevolgd door een informeel samenzijn.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Jeanette Kostwinder met haar leerlingen Charlotte Kolvoort en Kim-Ly Vo.

Tijdens de komende 6 woensdagen, vanaf 18 juli, is de Kleine Kerk geopend van 10.30-16.00 uur en wordt op de woensdagmiddagen om 14.00 uur het Van Oeckelenorgel bespeeld door achtereenvolgens Jaap de Kok, Mannes Hofsink, Gerwin Hoekstra, Jos Maters en Willem Hörmann.

De toegang is vrij.

www.kunstkleinekerksteenwijk.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.