abonneer nu
Exposities

Expositie '1, 2, 3 Gelukt' in De Galerie

Geplaatst op woensdag 19 september 2018 20:05
  • © Hilco Loman

pinterestmail

Steenwijk - In De Galerie, op de bovenverdieping van de bibliotheek aan de Meppelerweg in Steenwijk, is van 20 september tot en met 13 oktober de dubbelexpositie ‘1,2,3 Gelukt’ te zien.

De officiële opening is komende zaterdag 22 september om 10.30 uur. Het gaat om werk van Janien Loman Esinge (schilderijen), Hilco Loman (fotografie) en Jaap Smit (RVS objecten).

Janien Loman-Esinge is in 2011 begonnen met een cursus tekenen om naast haar werk in de ouderenzorg ontspanning te zoeken. Het schilderen van portretten en dieren vindt zij het leukste om te doen.

Hilco Loman heeft al sinds zijn jeugd een tic voor fotograferen. Om zijn niveau naar een hoger plan te tillen heeft hij een paar jaar geleden de Fotovakschool te Apeldoorn afgerond.

Jaap Smit werkte in zijn werkzame leven veel met staal. Zijn materiaal voor de hobby vindt hij meestal op de schroothoop.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.