abonneer nu
Film

Film over Apartheid en Nelson Mandela

Geplaatst op dinsdag 23 oktober 2018 17:01
  • Filmposter van de filmavond van de Verenigde Doopsgezinde Gemeente Blokzijl. © Verenigde Doopsgezinde Gemeente Blokzijl.

pinterestmail

Blokzijl - Het cultureel/maatschappelijk programma ‘t Lam Ontmoet van de Verenigde Doopsgezinde Gemeente Blokzijl houdt op vrijdag 26 oktober om 20.15u een filmavond.

De film Bram Fischer zal draaien, over een advocaat in het Zuid-Afrika van de Apartheid, jaren ‘60. Bram Fischer is een blanke en graag geziene advocaat in de upper class van het land. Maar wat niemand weet is dat de man een dubbel leven leidt. Terwijl hij aan de ene kant op ‘blank’ staat, gaat zijn hart uit naar een betere samenleving in Zuid-Afrika waarin de onderdrukking van ‘zwart’ zal verdwijnen. De film wordt Zuid-Afrikaans en Engels gesproken en is daarom ondertiteld.

Kaartverkoop: €5,- bij supermarkt Coop te Blokzijl, Steenwijk’s Boekhuys en in ‘t Lam zelf. Reserveren via karin@karinklomp.nl .

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.