abonneer nu
Muziek

Stephanie Struijk in Podium Lokaal

Geplaatst op vrijdag 12 januari 2018 12:37
  • © Archieffoto NDC mediagroep

pinterestmail

Sint Jansklooster - Podium Lokaal begint 2018 ijzersterk. Zondagmiddag 14 januari staat namelijk zangeres Stephanie Struijk in het pittoreske theatertje in Sint Jansklooster om 15.00 uur.

Misschien ken je de zangeres nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’. Stephanie schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. De trip bracht haar op vele manieren terug naar haar roots.

In haar nieuwe theatershow staan naast de muziek van de roadtrip ook nieuwe liedjes centraal. Eén daarvan is de nieuwe single ‘Daar’, ook weer een samenwerking met Daniël Lohues. Het is een prachtige voorbode op de nieuwe EP die in het voorjaar van 2018 zal  verschijnen. Deze nieuwe songs zijn een stuk dichterbij huis geschreven. Stephanie zingt in ‘Ook wel gelukkig’ over haar geboortegrond, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.  . 

Bestel kaarten op www.podiumlokaal.nl 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.