abonneer nu
Muziek

Zanger en pianist Roon Staal geeft Valentijnsconcert

Geplaatst op Tuesday 30 January 2018 16:47
  • © Universal Journey

pinterestmail

Wapserveen – Zanger en pianist Roon Staal geeft vrijdag 16 februari een concert. Het is een van de zes Valentijnsconcerten die hij geeft in februari.

Roon Staal gaat naast sfeervolle songs als ‘Annie’s Song’ van John Denver, ‘Stay With Me 'Till The Morning’ van Vicky Brown en ‘Help Me’ Through The Night van Ede Staal ook eigen composities spelen, zoals ‘Promise’ en ‘Als Je Mij Zoekt’.

Staal heeft inmiddels negen albums op zijn naam staan. Afgelopen oktober was de presentatie van zijn nieuwe album ‘Promise’.

Vladivostok

Roon Staal woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland. Een deel van het jaar verblijft hij in Vladivostok, waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Zo gaf hij afgelopen jaar concerten in zowel Vladivostok als Khabarovsk in het Philharmonisch Concertgebouw.  Ook in maart 2018 is weer een concert gepland. De eerste drie maanden van 2018 verblijft hij in Vladivostok maar komt speciaal voor de Valentijnsconcerten terug naar Nederland.

Kaarten zijn te reserveren op www.roonstaal.com, of via 06 30025992. Kaarten zijn € 15 per stuk. Het concert vindt plaats in Kerk van Wapserveen op vrijdag 16 februari en begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.