abonneer nu
Muziek

Vernieuwde Magnetic Spacemen treedt op in De Bûze

Geplaatst op dinsdag 6 maart 2018 13:19
pinterestmail

Steenwijk – De Steenwijker band Magnetic Spacemen is voor veel mensen uit de regio geen onbekende naam. De nieuwe bezetting van de band is echter nog niet zo bekend. Het muzikale gezelschap laat 9 maart van zich horen in De Bûze, Steenwijk.

9 Maart wordt een spannende avond voor bezoekers en volgers van de Steenwijker band. Na het goed ontvangen debuutalbum ‘Youth Glory’ in 2016 en een uitgebreide tour langs de Nederlandse poppodia en festivals, werd het rustig rond Magnetic Spacemen. Dit alles had te maken met het vertrek van gitarist Erwin Wuite die de band niet meer kon combineren met zijn studie.

Identiteit

De band is inmiddels uitgebreid met twee personen. Over de identiteit van de nieuwe bandleden is nog niet veel bekend, maar geruchten gaan dat Sam Pols nu geen basgitaar meer bespeelt.

Naast de nieuwsgierigheid die heerst naar het nieuwe geluid van de band, maken ook de drankjes de avond bijzonder. Magnetic Spacemen heeft namelijk een eigen biermerk en dit wordt 9 maart geschonken in De Bûze. De punkrockband Flashbang staat in het voorprogramma. Deze groep is vooral bekend geworden door de talentenjacht van Dicky Woodstock.

Optreden

De deuren van De Bûze gaan open om 20.00 uur en het optreden begint om 21.30 uur. Kaarten kosten vijf euro.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.