abonneer nu
Muziek

Adam verovert niet het hart van Eva Dewi

Geplaatst op donderdag 11 oktober 2018 09:04
  • Dewi in Adam zoekt Eva VIPS. © screenshot

  • Dewi in Adam zoekt Eva VIPS. © screenshot

pinterestmail

Wolvega – Een vriend hield ze er niet aan over. Toch genoot Dewi Pechler van haar deelname aan het televisieprogramma Adam zoekt Eva VIPS.

Mannen konden hart niet betoveren

De 35-jarige zangeres uit Scherpenzeel schroomde niet om in evakostuum haar opwachting te maken voor het kijkerspubliek van RTL5.  Op een tropisch eiland kwamen twee mannen naar haar hand dingen. Eentje heette toevallig echt Adam. Maar ook hij kon het hart van Dewi niet betoveren.

VIP dankzij deelname aan Idols

De zangeres dank haar status als VIP vooral aan haar optreden in het eerste seizoen van het TV-programma Idols. In 2003 eindigde ze achter winnaar Jamai, Jim en Hint als vierde.

Dat ze niet schroomt om zich letterlijk bloot te geven bleek reeds in 2010 toen ze in de Playboy verscheen. Dewi treedt nog steeds op.

De uitzending waarin Dewi als Eva optrad werd woensdagavond uitgezonden.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
11 Okt 2018 09:26
smokey smokey
tsja je moet toch wat doen he om in de picture te staan als je geen beroemdheid meer bent en dat maar al te graag wilt zijn

bah! wat een verschrikkelijk wijs en arrogant kind is dit, kan in het real leven geen fatsoenlijk woord van af, zo wijs als strond,
als je haar ziet dan druipt de arogantie van haar smoelwerk

LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.